Met veel enthousiasme zijn we vandaag van start gegaan met MyMachine 2024! Vandaag was deel 1 (van 3) van de Kick-Off voor dit academiejaar: leerkrachten van het lager onderwijs en van het technisch- en beroepsonderwijs, alsook studenten hoger onderwijs van Howest, kwamen vandaag samen om elkaar te leren kennen en concrete afspraken te maken voor het verdere verloop van deze cyclus. Want volgende week zullen de kinderen in het lager onderwijs al worden uitgedaagd te antwoorden op de vraag: “Wat is je droom machine?”.

Studenten van drie onderwijsniveaus bundelen dus opnieuw hun krachten om de meest verrassende en innovatieve machines te ontwerpen en bouwen. Hun energie en vastberadenheid beloven een jaar vol unieke creaties en waardevolle leerervaringen.

Met MyMachine creëren we een platform voor het ontwikkelen van creatief denken, samenwerking en technische vaardigheden — essentiële bouwstenen voor de toekomst. Het is dankzij de steun en betrokkenheid van onze partners dat we deze jonge talenten kunnen blijven inspireren en helpen groeien. Samen creëren we een wereld waarin dromen werkelijkheid worden.