Save the date: MyMachine Vlaanderen slotexpo 26 – 28 juni 2017 in Muntpunt Brussel

Eind juni sluiten we de huidige MyMachine cyclus feestelijk af met een Slottentoonstelling in bibliotheek en belevingsplek Muntpunt in hartje Brussel.Verwacht je aan een expo waar het hele proces van geniaal idee op papier tot werkend prototype tot leven komt in een “please-do-touch” opstelling.

Kinderen kunnen ook zelf aan de slag in de MyMachine makerspace en samen met de bezoekers creëren we een Wall of Fame van nieuwe uitvindingen: ‘small dreams, big ideas’. Een inspiratiehoek met (kinder/jeugd)boeken die MyMachine kernwaarden – talentontwikkeling, maakonderwijs, co-creatie, creativiteit en ondernemingszin, projectgebaseerd leren, STEAM – raken mag uiteraard niet ontbreken in deze setting.

Op 26 en 27 juni vindt de feestelijke opening plaats voor de deelnemende scholen en partners. Op 28 juni verwelkomen we Brusselse scholen en in de namiddag is het festival gratis toegankelijk voor het brede publiek. Save the date!

Muntpunt wordt 3 dagen lang een MyMachine belevingsplek voor kleine en grote kinderen en voor creatieve denkers en dromers. Kortom, voor iedereen die alles waar MyMachine voor staat een warm hart toedraagt. Save the date!