Driedaagse maakvakantie voor leerkrachten: ontwerp & maak je eigen STE(A)M-project

Doelgroep: leerkrachten lager en secundair onderwijs, studenten lerarenopleiding
Wanneer: 21/08/2017 – 23/08/2017
Waar: Howest Industrial Design Center – Kortrijk
Prijs:
180€
Taal: NL (ENG in geval van internationale deelnemers)

Je bent (toekomstig) leerkracht en wil deze zomer de ontwerper in jezelf naar boven laten komen? Grijp je kans om een eigen droom, of schoolproject, te exploreren van idee tot conceptueel prototype. Samen met een collega deelnemen? Dat kan!

De plaatsen zijn beperkt want we stellen een flexibel programma op, op maat van je project en interesse.

Kies en combineer uit: een training in denktechnieken (brainstorm- en creativiteitstools, problem-solving, schetstechnieken) en diverse maaktechnieken (bv. lasercutting, CNC, thermoforming, 3D printing, spuitgieten, houtbewerking en metaaltechnieken, lamineren, textielbewerking).

Een multidisciplinair team wacht je 3 dagen op in ons atelier: ontwerpers, techneuten, grafische experts, allround assistenten. Op de laatste dag organiseren we een feestelijk slotmoment. Je presenteert je project aan kinderen in een pop-upklas. Ook jouw kind kan hiervan deel uitmaken!

Voor leerkrachten die wensen deel te nemen aan MyMachine biedt dit een meerwaarde om straks een inspirerende MyMachine procesbegeleider te worden voor je leerlingen.

Interesse? Stuur een mailtje naar aagje@mymachine.be en we houden je verder op de hoogte van het programma en alle praktische info.