Bezoek school ‘De Klimpaal’

Maandag 17 oktober zijn we naar de school ‘De Klimpaal’ geweest om een nieuw idee van een droommachine te realiseren voor de tweede graad. 

In de voormiddag hebben we vooral getekend. Dit was in groepjes die verdeeld werden volgens hetzelfde kleur van strikje. Deze strikjes kregen ze bij het binnengaan van de klas. Eerst mocht elke leerling een eigen uitvinding tekenen. Elke leerling mocht hun droommachine presenteren voor de klas en daarna werd er een stemming gehouden om de vijf beste ideeën eruit te halen. Hieronder zie je een paar sfeerbeelden:

In de namiddag werd er voortgewerkt op het beste idee van de vijf. Dit was de                           antiverveelmachine. Iedereen mocht dan een eigen versie tekenen van deze machine. Daarna maakten ze met karton, papier en andere spullen zelf elk een machine. Hieronder zie je een paar sfeerbeelden:

Advertisements