Player feedback

Een heel belangrijk onderdeel van onze game ontbrak nog: player feedback. Zeker voor een kindergame is het belangrijk dat de speler elk moment van de game weet wat hij moet doen en hoe. Daarom hebben we samen besloten om een tutorial level te maken om de speler te introduceren met het spel.

De speler zal stap voor stap opdrachten krijgen die hij moet volbrengen en op die manier leert de speler het spel.

screenshot_1

Hiernaast heb ik gewerkt aan de mogelijkheid om het uiterlijk van de speler aan te passen. Aangezien interactie met objecten een veel gevraagde feature was, heb ik dit gecombineerd. Als je naar een kast gaat, krijg je de kans om van uiterlijk te veranderen.

screenshot_2

Ten laatste heb ik ook wat geëxperimenteerd met de acties van het blauwe geestje. Nu achtervolgd het je en als het dichtbij is, zal het opladen om een krachtige charge naar je te doen.

My Movie_1.gif