Kamers, animatie(-events), speciale aanvallen

Deze week heb ik gewerkt aan het linken van de animaties met events in code zoals het aanvallen van Rudy, de reactie van het onhandig monster op aanrakingen. Samen met dit, heb ik animaties gemaakt voor het sterven van de monsters om het allemaal wat dynamischer te laten lijken.
Naast dit heb ik gewerkt aan het selectiescherm voor de speciale aanvallen van de speler. De speler krijgt bij maximale energie de keuze tussen 4 speciale aanvallen.
Om de sfeer wat te verbeteren heeft Louis enkele geluiden gevonden en deze heb ik geintegreerd zoals een bliksemgeluid dat afspeelt op het moment dat er een blikseminslag te zien is. Dit samen met regen particles.
Na dit heb ik de events van de kamers gemaakt dat ervoor zorgt dat enemies worden geactiveerd en de deuren worden gesloten als je de kamer binnenkomt.

Hieronder is een kort filmpje dat op een snel tempo laat zien waar ik aan gewerkt heb