Work in progress, deel 1

De voorbije weken werd er hard gewerkt aan de machine, alle tekeningen werden bestudeerd en de eerste concepten werden uitgetekend. Ook al een succesvolle vergadering gehad met de professoren van de technische scholen. Nu deze weken vooral gefocust op het uitwerken van het apparaat. Alles lijkt vlot te gaan en de vooruitzichten zien er goed uit. Laat me het nog niet direct meer verklappen dan een paar vage en onderbelichte foto’s van de nietszeggende printplaten en interne bedrading en functieschema’s om uw spanning nog meer op te wekken.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wat zal het uiteindelijk nog bevatten??

Behuizing! Geluid! Discoverlichting! Knoppen! een motor! bluetooth! geautomatiseerde rolhouder! …

Zal ik ooit nog mijn toiletrol moeten vervangen??

waarschijnlijk ooit wel ja…

Zal ik mij ooit nog vervelen op het toilet??

Nooit!