Game Outline

Nu dat we alle tekeningen hebben verzameld, hebben we onze tijd genomen om eens te brainstormen over een game. We probeerden om zoveel mogelijk materiaal van de kindjes te gebruiken en samen te brengen in een geheel. Het spel gaat als volgt:

“Je bent een kind dat in slaap valt. In je droom wordt je wakker en zie je dat je je bevindt in een kasteel vol monsters. Je bent ver weg van je bed en jouw doel is om het kasteel veilig te maken en ongedeerd naar je bed te geraken. Er zijn verschillende soorten monsters; Sommige zijn gemakkelijk angstig en rennen weg van het moment dat ze je zien. Andere zullen je achtervolgen. Als je te bang wordt, wordt je wakker en verlies je.”

Wil je meer details over het idee? Lees dan zeker eens de algemene outline van de game hier: outlineandmechanicsdoc

Op dit moment zijn we al enkele weken bezig met het uitwerken van het idee. In de nabije toekomst zullen we regelmatig de status van ons project laten zien.