Keuzes, keuzes, al die keuzes…..

Middag 17 oktober 2016. Onder de middag kwamen de werkmannen uit Kortrijk om ons te helpen met het kiezen van één uitvinding. We legden de vijf ontwerpen op tafel en direct begon de discussie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Een zangverbeteraar was echt wel wat we nodig hadden, want wie was er nog niet horendol geworden van het kattengejank in de werkplaats? En de sla-je-tanden-recht-machine dan! Al die miserie van tandartsbezoeken in één keer opgelost. Of toch eerder een vleugelmachine? Al tien jaar lang staan we in de file tijdens onze zoektocht naar fantasie. Al tien jaar hadden we die files kunnen vermijden met een vleugelmachine. “Waarom kiezen we niet voor de vergrootenaar?” opperde de gigantische metselaar Joren. Hij zag het al helemaal voor zich: een wereld waarin hij zich eindelijk niet meer in een veel te krappe auto moet persen. “Ik kies absoluut voor de oneindige wc-rol” zei doctor Jorrit, die net een half uur vast had gezeten op het toilet zònder wc-papier!
Zo ging de discussie nog een tijdje door totdat we zagen dat de pauze bijna om was en dat we dus echt wel moesten beslissen. Na een gezamenlijke stemming bleef er een uitvinding over. We waren het er allemaal over eens dat deze machine toch wel het hoogst nodig was.

Het gekozen resultaat en de volgende stappen in het proces lees je in de volgende blog post!