Ons bezoek aan De Kleine Tovenaar in Izegem

Vandaag zijn we de kindjes in het klasje van Hanne in De Kleine Tovenaar gaan bezoeken om samen met hen super leuke ideeën te vinden.

Natuurlijk waren we niet van plan om als gewone zelf te gaan, maar als spoken verjagers en dromenbeschermers! Wij zijn de Nachtmerrie Verdrijvers van de 22ste divisie, Vlaams district en omstreke (ofwel gewoon NV22) met generaal Anouk, professor Simon, Dokter Emma, de trouwe rechterhand Thibault en Louis, de nieuwe. Om 8.50u stormden we de klas binnen, zoekende naar spoken. Al snel zagen we dat de kust veilig was.

We hadden onszelf heel goed voorbereid en een planning gemaakt met daarin precies wat we allemaal gingen vertellen en doen maar al snel bleek dat het houden aan de planning onmogelijk was. We werden enorm goed ontvangen door alle kindjes en we vlogen er allemaal samen direct in!

dsc_0009

Iedereen kreeg een blad om alle mogelijke fantasieën te tekenen of te schilderen. De kindjes waren super creatief en heel enthousiast en al snel waren er enkelen met heel originele ideeën.

Voor enkele uren hebben we samengewerkt met de kindjes om leuke ideeën te creëren. Na al dat tekenen hadden ze de speeltijd wel verdiend en hier konden wij ook niet aan ontsnappen…

Na hun welverdiende pauze, was het tijd om rustig samen te zitten zodat elk kindje kon vertellen tegen het klasje wat hij/zij getekend had.

Hierna zat onze dag in de klas van Hanne erop. Het enige dat zet natuurlijk niet konden vergeten, is een handtekening van hun helden…

dsc_0121

Nu is het aan ons om met deze ideeën een game te creëren en dan zien we deze fantastische kindjes terug in december.

Alle kindjes waren enorm leuk en speels en we hebben minstens evenveel plezier gehad als hun. Natuurlijk ook enorm bedankt aan Hanne om ons hiermee te helpen want zonder haar zou het heel anders zijn afgelopen.

Wil je de hele foto-gallerij zien? Klik dan zeker hier.
De tekeningen worden zo spoedig mogelijk ingescanned zodat je die ook kan bekijken.