Gezocht: enthousiaste uitvindersklassen en knappe technische secundaire scholen voor deelname aan MyMachine Vlaanderen

Heb je al eens gehoord van een dierenvertaalmachine? Of van een frietkanonZou je ook wel eens de spring-naar-de-maan-machine willen testen? Verlangen je leerlingen naar een rijbabbelaar om stiekem te kunnen praten in de klasrij of naar een ruzieoplosmachine voor een betere wereld?

Al deze maffe uitvindingen werden in het verleden bedacht door kinderen die deelnamen aan het project MyMachine. Hogeschoolstudenten werkten daarna een concreet concept uit zodat technisch secundaire scholen daarna aan de slag gingen om werkende prototypes van die briljante droommachines te bouwen.

Jouw school kan zich kandidaat stellen om volgend schooljaar deel te nemen aan MyMachine Vlaanderen.

Stuur een mailtje naar aagje@mymachine.be en je ontvangt alle info en deelnamevoorwaarden.

Tot binnenkort!

Het MyMachine team