25 juni : Publieksdag slotfestival MyMachine in BRONKS theater voor jong publiek, Brussel

Van pannenkoekenshooter tot complimentjesmachine…je ziet en beleeft het allemaal tijdens het driedaags MyMachine Vlaanderen Slotfestival van 23 tot 25 juni.

Na de feestelijke opening voor de deelnemende scholen staan op zaterdag 25 juni de deuren van BRONKS open voor het brede publiek. Je ontdekt er de 10 werkende prototypes van de droommachines in een “please-do-touch” tentoonstelling. Ook de MyMachine computergame ontwikkeld door hogeschoolstudenten op basis van de kinderideeën kan op groot scherm worden gespeeld.

De Varkensmarkt verandert in een MyMachine festivalweide waar kinderen zelf aan de slag kunnen in de creatieve werkplek en bezoekers hun eigen droommachines kunnen tekenen op de ‘MyMachine Wall of Fame’. Met de pannenkoekenshooter kunnen kleine (en grote) kinderen pannenkoeken afvuren richting pannenkoeken-truck, waar ze terecht kunnen om hun pannenkoek te voorzien van heerlijke toppings. Save the date!