Feedback

De droommachines uit conceptgeneratie 2 hebben allemaal te veel functies in één machine. Daarom moeten we ons beperken tot 1 of 2 functies in één machine. Opnieuw hebben we eerst al onze twijfels en ideeën op papier gezet.

De machine is nu ook kleiner omdat kinderen niet persé in de machine moeten zitten om blij te zijn. Daarom maken we de machine kleiner zodat minder moeite verloren gaat in het goed afwerken van een grote machine maar eerder moeite steken in het concept dat uiteindelijk de kinderen echt zal blij maken.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen niet alleen plezier hebben maar ook hun blijdschap kunnen meenemen zijn we op het volgende concept gekomen. In de mond van de walvis wordt een papieren rol uitgetrokken en kunnen de kinderen met spuitbussen het papier versieren, afscheuren en gebruiken voor: inpakpapier, anderen blij te maken of andere leuke doeleinden. Uiteindelijk is het het samen spelen en plezier maken dat kinderen blij maakt.

SpuitbussenSamen blij en blijdschap meenemen

 
Hieronder zie je de stappen die zijn genomen om tot dit nieuwe concept te komen.