Nieuwe MyMachine game in ontwikkeling

De MyMachine game is volop in ontwikkeling. Het genre is een 3D platformer geïnspireerd op de ideeën (droommachines) van de leerlingen van het 5de leerjaar van lagere school Sint-Vincentius in Oostakker.

In deze game ontdek je als hoofdpersonage een prachtige wereld met magische bomen, zwevende platformen en gekke dieren. Het is jouw missie om de verschillende machine onderdelen te verzamelen. Als je erin slaagt de droommachine samen te stellen, krijg je toegang tot het volgende level, een nieuwe wereld met nog meer mooie uitdagingen!

Maak gebruik van je unieke klimtechnieken om de top van de magische boom te bereiken want bij 1 verkeerde beweging val je helemaal naar beneden.

De artists kozen voor het gebruik van eenvoudige vormen, opgebouwd uit vlakken die zo een unieke stijl vormen. De levendige kleuren worden benadrukt door een spel van licht en schaduw. Kortom, een weelde aan variatie.

De leerlingen uit Oostakker konden al even kennismaken met het concept tijdens een skype call met de studenten. Ze tellen af naar 15 december want dan staat er voor hen een bezoek gepland aan Howest – The Level in Kortrijk, waar de opleiding Digital Arts & Entertainment huist en ze hun game voor het eerst kunnen uittesten!