Ook Slovenië in de ban van MyMachine

MyMachine is helemaal in de wolken nu de eerste tentoonstelling buiten België een feit is. In het Museum voor Architectuur & Design (MAO) in Llubljana loopt tot 9 juli de slottentoonstelling van de MyMachine Slovenië cyclus 2014-2015 waaraan een 150-tal leerlingen en studenten deelnamen.

 

Samen met de bekende Sloveense rapper, leraar én MyMachine fan Trkaj maakten de kinderen een uniek verhaal over hun droommachines die ze voor het eerst konden bekijken en beleven in het museum. Tot slot konden ze nog meer droommachines bedenken, tekenen en zelfs de eerste hand leggen aan de ontwikkeling ervan. Meteen een tip voor wie straks op vakantie gaat naar Slovenië!

 

Volg het nieuws over MyMachine Slovenië en andere MyMachine avonturen wereldwijd via MyMachine global.