Alles wat je wilt weten over de Chillzetel

Heb je ook wel eens (regelmatig) last van een luie bui? Wat dacht je van de Chillzetel: een zetel waar je overal mee naartoe kan rijden, terwijl je ondertussen ook nog eens een heerlijke massage krijgt!

Deze briljante uitvinding werd bedacht door het 4de leerjaar van Basisschool De Halte uit Martenslinde, onder begeleiding van Gilles, Ward, Lien en Thomas. Deze vier creatieve studenten drongen in oktober 2014 de lagere school klas binnen, vermomd als wetenschappers uit de toekomst. Hun missie: terugreizen in de tijd omdat er in de toekomst geen leuke droommachines meer zijn, met heel wat ongelukkige kinderen als gevolg! Hoog tijd om daar een stokje voor te steken!

De Chillzetel bleek dé oplossing om het leven van de kinderen in de toekomst comfortabeler, leuker én meer ontspannen (‘chill’ dus) te maken!

De studenten Industrieel Productontwerpen gingen onmiddellijk aan de slag in hun atelier om grondig na te denken hoe die zetel het beste en mooiste ontworpen kon worden. Na heel wat zoeken (en soms vloeken – ook dat hoort erbij), kwam de chillzetel van vandaag tot stand: helemaal bekleed met de zachtste kussens, voorzien van vier stoere geluidsboxen, een krijtbord waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven en een échte nummerplaat.

Wij verlangen alvast naar zo’n ritje in de Chillzetel tijdens de opening van de tentoonstelling op 18 juni! Succes met de bouw Provinciale Secundaire School Bilzen!