MyMachine op het hoofdpodium van het Creativity World Forum 2015 in Oklahoma City, USA

Het Creativity World Forum is een jaarlijks wereldforum rond creativiteit dat elk jaar doorgaat op een andere locatie. Dit jaar was de afspraak in Oklahoma City (USA) op 31 maart. Met een zekere schroom – en trots tegelijkertijd – zijn we ingegaan op de vraag om de ervaringen van MyMachine te delen op het hoofdpodium. Dit konden we doen naast onder meer Michael Strautmanis (The Walt Disney Company), Stephan Turnipseed (Lego Foundation), Suzy Amis Cameron (Muse School) en de wereldvermaarde Sir Ken Robinson (creativiteitsexpert).

We zijn bovendien blij te melden dat de 2.000 aanwezigen vanuit landen uit alle werelddelen, erg enthousiast hebben gereageerd!

Dit was meteen voor ons ook het moment om aan te kondigen dat MyMachine later dit jaar ook zal starten in Oklahoma.

Meer nieuws daarover mag je van ons verwachten binnen enkele maanden.