MyMachine 6x Briljant bij Bart & Siska

Zes keer 800.000 kijkers hebben geproefd van MyMachine. Zes donderdagen na elkaar was een vroegere deelnemer aan MyMachine te gast bij Bart en Siska. Trots toonden ze hun droommachine en het panel in de studio mocht telkens duiden of ze het briljant vonden of niet. MyMachine haalde zes keer Briljant!

Proficiat aan Charlotte, Tjardo, Matisse, Brecht, Maegan & Caitlin en Emmy. Hun uitvindingen en die van hun klas indertijd, de samenwerking met de hoger onderwijsstudenten en de leerlingen van het technisch middelbaar hebben geleid tot de realisatie van briljante machines. En vooral, ze hebben allemaal kunnen voelen wat het betekent om elkaars talenten te respecteren, ondernemend te zijn, creatief te zijn en er samen voor gaan.

Hier kun je de 6 machines die bij Bart & Siska gepasseerd zijn, nog eens zien:

Eén van de drie oprichters van MyMachine was ook te gast aan tafel bij Bart en Siska om over MyMachine te vertellen. Meteen heeft, naast de andere studio-gasten, Yanina Wickmayer ons verrast met haar droommachine. Je kunt het integrale item hier nog eens opnieuw bekijken.

deze proberen liefdesparfum