MyMachine expo ‘work in progress’ groot succes!

Hoe zou de wereld eruit zien met een ruzie-oplosmachine?

Bestaat een dierenvertaalmachine echt?

Wat als er een spelletjesideemachine op de speelplaats zou staan?

Op 16 december 2014 kwamen lagereschoolkinderen uit heel Vlaanderen naar Kortrijk om hun droommachine te ontdekken tijdens de ‘work in progress’ expo. 400 kleine uitvinders legden de hogeschoolstudenten op de rooster en gaven hun ongezouten mening over de ‘proof of concept’ maquettes van 24 droommachines die ze eerder dit schooljaar zelf bedachten.

Het harde werk van de studenten Industrieel Productontwerpen werd beloond met heel wat blije kindergezichten en verbaasde blikken van leerkrachten.

We leerden dat je noch water, noch wind nodig hebt om te surfen, dat de chillzetel dé ideale plek is voor een pauze tijdens school en dat de chocoladekoekversiermachine de lekkerste koekjes produceert uit de geschiedenis van MyMachine!

Als kers op de taart mochten we 17 december ook nog even langs bij Howest studenten Digital Arts & Entertainment. Zij hebben de MyMachine game ‘Robbe op Avontuur’ gemaakt voor de kinderen van Basisschool Ten Bunderen uit Moorslede. De game werd getest door de kids én viel bijzonder goed in de smaak. Over enkele weken kan je de game op deze website spelen. We kijken er al naar uit!

Een fotoreportage van de 25 knettergekke droommachines vind je hieronder en op onze facebook pagina.