Wat een idee: de Robbe op Avontuur Game

Deze morgen trok een team van DAE-studenten naar Ten Bunderen in Moorslede. Een kleine kennismaking werd gevolgd door een wilde brainstorm sessie waarbij de kinderen zich volledig mochten laten leiden door hun ongebreidelde (uitroepteken uitroepteken) fantasie. Figuren, scènes, voorwerpen, verhaallijnen, grapjes, kleuren, … kortom alles werd bedacht.

Bedankt aan alle studenten en de leerkrachten, het was heel leerrijk en inspirerend om deze kinderen zomaar hun wildste fantasieën om papier neer te zien pennen. Een onuitputtelijke inspiratie bron, vol leven en plezier. De studenten Digital Arts and Entertainment kijken er allemaal naar uit om aan dit project te beginnen en deze kinderen hun fantasieën tot leven te doen komen.

Hieronder zie je enkele tekeningen waarvan we stil vermoeden dat ze in de game terecht zullen komen.