Het startschot van MyMachine Vlaanderen

Het MyMachine virus verspreidt zich over gans Vlaanderen. Maar liefst 11 lagere scholen en 10 secundaire staan klaar om binnenkort de gekste droommachines te gaan bedenken en creëren. Ondertussen staan 90 Howest studenten Industrieel Product Ontwerpen en studenten Digital Arts en Entertainment te popelen om met de jonge uitvinders aan de slag te gaan.

Eind oktober zullen de studenten van Howest in teams een bezoekje brengen aan de lagere scholen. Op het einde van dat bezoek verwachten we honderdtallen ideeën voor originele, grappige en onvoorstelbare droommachines. Daarna is het de beurt aan de ontwerpers om de origineelste ideeën om te zetten in tastbare concepten, zodat de leerlingen van het technisch secundair onderwijs vanaf januari aan de slag kunnen om de droommachines effectief te gaan bouwen. Wij zijn alvast razend benieuwd naar de avonturen van al deze droommachines!

Bij deze een bijzonder warme welkom aan alle deelnemende leerlingen, studenten, leerkrachten, directies en andere betrokkenen! Op het onderstaande kaartje kom je te weten welke regio’s je best mijdt om niet besmet te worden met het gevaarlijke MyMachine virus…

kaartje MM vlaanderen_1