Succesvolle tentoonstelling pilootjaar ‘MyMachine 1+1=3’

De tentoonstelling tijdens de Week van het Ontwerpen 2013 en de lezing op het Design for Impact event vormden het sluitstuk van het pilootjaar van het MyMachine Noord-Zuid initiatief. Hierbij kon MyMachine rekenen op heel wat (kinderlijk) enthousiasme van de bezoekers.

MyMachine kan terugblikken op een succesvol pilootjaar. Het nieuwe project ‘MyMachine 1+1=3’ bood ons de kans om de MyMachine methodologie voor het eerst buiten de landsgrenzen te implementeren. We stelden vast dat dit project ook voor de deelnemers en partners in het partnerland Zuid-Afrika zeer aantrekkelijk en inspirerend blijkt te zijn. We durven dan ook geloven dat de MyMachine methodologie het potentieel heeft om niet alleen in Vlaanderen maar ook in het Zuiden een antwoord te bieden op de vele uitdagingen in het onderwijs.

Tijdens school- en academiejaar 2013-2014 gaat MyMachine Vlaanderen opnieuw van start. Vanaf januari 2014 kleurt MyMachine ook buiten de landsgrenzen met opnieuw een grensoverschrijdende samenwerking tussen scholen en organisaties in Vlaanderen en Zuid-Afrika.