MyMachine in Effect magazine van European Foundation Centre

201305 MyMachine in Effect Magazine - EFCDankzij het wereldwijde netwerk van het Global Fund for Community Foundations kwam het Streekfonds West-Vlaanderen, één van de stichtende partners van MyMachine, in contact met de West Coast Community Foundation (WCCF) in Malmesbury, Zuid-Afrika. Op die manier kon een partnerschap tussen MyMachine vzw en WCCF en zo ook het pilootjaar in Zuid-Afrika van start gaan. Tijdens dit pilootjaar heeft MyMachine mogen vaststellen dat haar unieke methodologie ook voor de deelnemers en organisaties in partnerland Zuid-Afrika zeer aantrekkelijk en inspirerend blijkt te zijn.

Het MyMachine verhaal in Zuid-Afrika werd opgepikt door het European Foundation Centre. Zij polsten ook naar de ervaringen van het grensoverschrijdend uitwisselen van ideeën en processen bij de partnerorganisaties in beide werelddelen.

Dit resulteerde in een knappe publicatie in haar halfjaarlijkse Effect magazine!