Droommachines krijgen vorm met behulp van uitvinders

DSC_0157 (2)

In de ateliers van de 8 technische secundaire scholen komen de droommachines één voor één tot leven. Sommige scholen kregen de uitvinders al over hun werkvloer. Zo ging het 5de leerjaar van de Vrije Basisschool De Bosuiltjes uit Schiplaken op bezoek naar het Don Bosco Technisch Instituut van Haacht.

Een reactie van de leerkracht: “Het bezoek was een enorm succes! De kinderen waren heel enthousiast. We zagen niet alleen de evolutie van onze droommachine maar kregen ook een grote rondleiding. Zo konden de leerlingen op een originele manier kennismaken met wat er allemaal te doen is in het TSO en BSO.”

Bovendien lieten de kinderen opnieuw hun fantastie de vrije loop, deze keer bij het schilderen van hún ‘Vliegende Wereldverkenner’!