Studenten winnen Innovation Award met MyMachine-computergame

Op 27 oktober 2011 namen studenten van de Howest bacheloropleiding Digital Arts & Entertainment de Innovation Award in de catergorie Beeld & ICT in ontvangst voor hun knappe realisatie: de eerste MyMachine-game ‘The inventors’.

De studenten ontwikkelden, tijdens school/academiejaar 2010-2011, een 3D-computerspel waarbij je de hoofdrolspeler, de 12-jarige Kiddo, helpt om een wereld vol ongeluk en verdriet weer nieuw leven in te blazen. Je brengt het spel tot een goed einde door het verspreiden van liefde en het bouwen van droommachines.

De Innovation Awards is een wedstrijd die de meest innovatieve en valoriseerbare afstudeerwerken van de West-Vlaamse hogescholen in de kijker zet en daarmee verdere samenwerking tussen hogescholen, bedrijven en organisaties wil stimuleren.

 

dae5_020111027 DAE wint Innovation award met MyMachine_1