MyMachine op TEDx Flanders

Op zaterdag 24 september was MyMachine vertegenwoordigd als spreker op het event TEDx Flanders in de Vlaamse Opera in Antwerpen.

Voor wie de format niet kent: TED is een Amerikaanse event-format (sponsored by BMW) waarbij nieuwe ideeën, producten, concepten, … worden voorgesteld. De meest spraakmakende ‘TED-talks’ vinden vlot hun weg via het internet en sommige leiden echt tot een hype, zoals de TED-Talk van Sir Ken Robinson over ‘do schools kill creativity?’ waarnaar we met MyMachine ook veelvuldig hebben gerefereerd, maar ook de Belgische Patti Maes (‘The Sixth Sense’) en de Nederlander Theo Jansen (‘Strandbeest’) maakten er furore. Op Canvas liep/loopt er ook een TED@Canvas serie waarbij verschillende TED-talks werden getoond.

De moederorganisatie heeft aan organisaties over de hele wereld een licentie gegeven om lokale versies van deze event te organiseren onder het label TEDx, zo ook in Belgie.

In ieder geval was het een schitterend forum waar we MyMachine konden en mochten voorstellen: