Work in Progress 2010-2011

Op maandag 20 december 2010 was het eindelijk zover.

De studenten stonden – na dagen en nachten hard doorwerken – ongeduldig te wachten op hun klas om trots hun ontworpen droommachine (maquette) voor te stellen. Helaas gooiden de weergoden wat roet in het eten waardoor enkele scholen moesten afhaken. Maar de kinderen die ijs en sneeuw trotseerden leerden de wondere wereld van het (digitaal) ontwerpen kennen en gaven de studenten feedback over de gewenste kleur, geur en vorm van hun droommachines.

Bekijk hier de sprekende beelden van Focus-WTV.

Met enkele van de verhinderde klassen deden de studenten ter plaatse een skype-sessie, zodat de kinderen op die manier hun machines konden bewonderen. Ook voor de ‘grote’ kinderen, die aanwezig waren in het kader van de VON-sessie van het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse Overheid, was het een inspirerend bezoek.

Voor zij die er niet bij konden zijn, de weersverwachting voor de grote tentoonstelling in juni is tamelijk gunstig!